Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2007 23:00 - Десет заблуди за това, какви жени харесват мъжете
Автор: elfche Категория: Забавление   
Прочетен: 1148 Коментари: 1 Гласове:
0



1. Големи гърди.
Не е задължително да сте с големи гърди, за да си падат по вас. Често доста жени си мислят, че щом мъжете зяпат някоя с големи бомби, то непременно я харесват. В повечето случай се учудват, както всеки би се учудил, ако види помияр с особено големи уши. Пък и никой нормален мъж не си пада по жени с млекоцентрали като Сашка Васева (по нея си падат само таксиджиите). Джулия Робъртс, Мег Райън, Дрю Баримор и Ума Търман да не би да имат огромни балкони.

2. Добри домакини.
Едва ли някой мъж ще откаже да раздели матрака с Аня Пенчева заради това, че заедно с виното му е сервирала прегоряла като кюнец пържола.
Изобщо мита за добра домакиня идва от миналото, когато жената е била закрепостена в къщи и е оглупявала от домакинстване. Но сега при наличието на всякакви храни от типа "купи и мушни в печката", почти никой не държи на добрата домакиня. Да не говорим за прахосмукачките дето всичко правят сами.
Последните съмнения ще разсея с това, че ако още се държеше на типа "жена-домакиня", Ути Бъчваров щеше да маха с теслата в рубриката "Направи си сам", а мадмата от "Тонус" на Нова Телевизия щеше да вършее в кухнята.

3. Дълги крака.
Това, че Наоми Кембъл е с ненормално дълги крака не я прави привлекателна за мъжете. Честно казано, тая работа с манекенките - търсени жени си е чиста медийна манипулация. Със сигурност дългокраките жени се харесват на някой си моден дизайнер, който не е наясно със сексуалните си желания, а пък иска дрешките му да се развяват на закачалки с дълги крака. Пък публиката си трае, за да не я вземат за проста-няма кой да извика: "Царят е гол!".
Доста мъже считат, че манекенките се доближават до някое извънземно, отколкото до жената. Изобщо трябва да сме наясно, че има разлика между чар, сексапил и красота. Дългите крака могат и да са красиви, но не и сексапилни.
Памела Андерсън да не би да има дълги крака, но това изобщо не й пречи да е секссимвол.

4. Дълги коси.
Едва ли някой истински мачо би се примирил с дългите кичурчета коса, които му се завират в носа докато спи след дълъг изтощителен секс. Още по-неприятно става, ако мъжа е мушнал някоя ракия и тръгне да прегръща дългокосата жена- жената мърмори, че я бил скубел, а той се чувства като в небрано лозе. Пък и я си помислете- ще спестите купища пари от не купуване на балсами и маски за коса. Пък и ако сте решили да лягате с чужд мъж, то дългите косми по възглавницата на съпруга действат уличаващо.

5. Руси коси.
Да сте чували за Наталия Гуркова или Жени Калканджиева, и двете тъмнокоси красавици. Ами Лара Крофт- идолът на толкова компютърни маниаци? Или Жасмин от анимационното филмче "Аладин", по която си падат купища студенти по физика? Предлагам ви да се пробвате: изрусете се до неузнаваемост, така че косата ви да изсъхне като индийски коноп и ще ви свиркат само тираджийте и текезесарите. Също е вероятно да ви продадат за "бяла робиня" някъде зад граница. Работата е, че химиците не са измислили такава боя за коса, която да блести в толкова добре, колкото естествения цвят на вашата коса. Спомнете си "Народът срещу Лари Флинт":Да не би Къртни Лав да е по-красива с изрусена коса?

6. Цвят на очите.
Едва ли някой ще отклони Грегана Полежанова заради това, че не си е сложила подходящите лещи. Досега не се е чувало определен цвят на очите да е по-хубавия, а друг- по-лош. Не харесването на цвета на очите си е жив каприз, но си има разумното обяснение- просто една жена иска да има разнообразие и всеки ден да е различен. Сякаш и мъжете не искат това.

7. Високи и слаби.
Ако сте висока 186 см просто нямате шанс пред Стефан Вълдобрев или Наско от Б.Т.Р. Ако високият ръст се считаше за върховно качество у жените, то на женските баскетболни мачове щеше да има тълпи от мъже, които крещят и си късат ризите. Да не говорим, че един мъжкар никога не би си хванал длъгнеста жена, та да го комплексира. Ако в прибавка сте и слаба и изглеждате като концлагерист на диета, то проблема с намирането на мъж определено наедрява. Никой не иска хилава жена, с която да правят секс и да тракат като костенурки.

8. Да сте секси.
Секси жените плашат мъжете по две причини. Счита се, че имат големи очаквания и рискът мъжа да се изложи е голям. Втората е, че имат повече опит, и ще диктуват какво ще става в леглото, вместо да се остави да й разкажеш играта. Резултатът е, че мъжете ги отбягват, гледат на тях като нещо недостижимо.

9. Черно бельо.
Това че бикините ви са на изтребителчета, черешки или натовски значета не значи, че един мъж би ви натирил. Повечето мъже предпочитат пълнежа, а не бельото. Екатерина Велика е имала бели кюлоти, но това не й е пречело да има на разположение целият лейбгвардейски полк. Единствено изрежете стърчащите ластици. Китайките да не би да са носили само черно бельо, та са се размножили толкова. Тази философия е вредна за фирми като "Палмерс" или "Триумф", но спестява тичане по щандовете като индианец след железница и разочарованието от незабелязване в тъмното.

10. Добре облечени и гримирани.
Качете се в трамвая с официална рокля с гол гръб, прическа "Анастасия Мозер" и две кила грим и даже най-надъхания донжуановец ще си подвие опашката. Една прекалено лъскава и на гримирана жена поражда редица неудобства- не можете да й озелените роклята на тревата в парка, не дай боже да и размажете грима, а пък червилото ще ви остане по устните и после върви доказвай, че нямаш сестра. По-лошото е, ако остане червило по фланелката, която си купил оня ден за сносна сума.

Извод: мъжете си падат по всякакви жени, и това може само да ги радва. Ако си падаха по определен тип на голяма част от тях нямаше да се отвори парашута.




Тагове:   какви,   мъжете,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. weasell - хахахаха
05.04.2007 20:09
много забавен постинг:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: elfche
Категория: Забавление
Прочетен: 1093326
Постинги: 387
Коментари: 1303
Гласове: 4421
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930